EVENIMENTENOUTATI

BIM ME UP | 30 martie | Cluj-Napoca

BIM ME UP este un eveniment de networking pentru studentii de la constructii din Cluj-Napoca. L-am creat pentru a aduce angajatorii mai aproape de mediul universitar si pentru a le da ocazia sa inceapa mai usor colaborari cu studentii interesati, fie ca este vorba de practica, internship-uri sau angajari.

Joi, 30 martie, incepand cu orele 14:00, incepem evenimentul in Aula Tertea a Facultatii de Constructii din Cluj-Napoca cu o prezentare a Scolii de Vara 2023, a cursurilor gratuite ALLBIM NET si a practicii tehnologice. La sesiunea de networking care urmeaza au confirmat participarea SDC Proiect, Plan 31, Kesz Constructii Romania, 3D Concept, Inginerie Creativa si LMT Projektingenieure.

Pentru un plus de energie, gustarile si cafeaua sunt din partea noastra, iar la final punem la bataie un loc gratuit la Scoala de Vara din acest an.

Inscrierea la BIM ME UP se face completand acest formular, iar pe paginile noastre de Social Media vom da mai multe detalii despre eveniment. Participarea este gratuita.