EVENIMENTENOUTATI

A XVIII-a Conferință Europeană de Mecanica Pământurilor si Inginerie Geotehnică – ECSMGE24

In perioada 26 – 30 august 2024 la Lisabona are loc cea de-a XVIII-a Conferinta Europeana de Mecanica Pamanturilor si Inginerie Geotehnica – ECSMGE24.

Va invitam sa va inscrieti, inclusiv la workshopurile organizate de comitetele tehnice ale ISSMGE si la cursurile din preziua conferintei, 25 august – https://www.ecsmge-2024.com/. Inregistrarea timpurie cu taxe reduse este valabila pana pe 30 aprilie.  De asemenea, membrii ISSMGE au reduceri de taxe. Ne dorim ca si de aceasta data Romania sa fie prezenta cu o delegatie numeroasa. 

Dintre workshopuri va recomandam sa va inscrieti la workshopul de dupa amiaza (jumatate de zi) WS10 – SECOND GENERATION OF EUROCODE 7 – WORKSHOP WITH DESIGN EXAMPLES FOR PILES, GROUND IMPROVEMENT AND REINFORCED FILL care va include scurte prezentari ale prevederilor noului Eurocode 7 si exemple de calcul pentru fundatii pe piloti, imbunatatirea terenului si umpluturi armate – WS10.

Pt ca articolele trimise prin intermediul SRGF sa fie publicate este nevoie ca cel putin un autor sa fie inregistrat, iar o taxa de participare asigura publicarea a max. 2 articole. 

Speram sa ne întâlnim cat mai multi la Lisabona!