NOUTATI

DESCHIDERE ÎNSCRIERI CURSURI DE FORMARE PROFESIONALĂ

This image has an empty alt attribute; its file name is cursuri-inginerie-geotehnica-2022-1024x447.jpg

SRGF a lansat etapa de înscriere la cursurile de formare profesionala in Inginerie geotehnică, care vor avea loc în perioada Mai – Decembrie 2022, realizate în colaborare cu UTCB.

Persoanele interesate să participe la aceste cursuri de formare (membri sau nemembri SRGF) sunt rugate să se inscrie la urmatorul link: http://srgf.allbim.net/.

Rezultat preînscrieri cursuri:

CURSURI DE FORMARE PROFESIONALA CONTINUĂ IN DOMENIUL INGINERIEI GEOTEHNICE

Obiectiv: Cursul are ca obiectiv actualizarea cunoştinţelor sau dobândirea de cunoştinţe noi în domeniul Ingineriei Geotehnice.

Cui se adresează:

– specialiştilor atestaţi în domeniile Af şi Ag (verificatori şi experţi tehnici) care doresc prelungirea dreptului de practică,

– celor care doresc să obţină atestarea ca verificatori sau experţi Af sau Ag,

– oricăror alţi ingineri constructori sau ingineri geologi, cu experienţă sau nu în Ingineria Geotehnică,

– altor specialişti interesaţi.

Organizare:

Fiecare curs are atribuit un număr de ore (unităţi de învăţare) şi cuprinde activităţi de predare (cursuri) şi de aplicaţii (workshop).

Cursurile se desfăşoară online, iar prezenţa la totalitatea orelor programate este obligatorie pentru a obţine certificatul de absolvire.

Orele sunt programate vinerea dupa-amiaza şi sâmbăta în perioada iulie – noiembrie 2022, în conformitate cu majoritatea opiniilor exprimate la pre-înscriere.

Se asigură suport de curs în format digital.

Fiecare curs se încheie cu un test (chestionar) de verificare.

Fiecare cursant va încheia un contract de formare cu SRGF.

Formatori: Cursurile sunt susţinute de cadre didactice universitare de la UTCB şi ingineri proiectanţi membri ai SRGF, cu experienţă în domeniile respective, elaboratori ai normativelor şi ghidurilor de proiectare in vigoare, membri în comitetele tehnice de profil, membri SRGF şi ISSMGE.

Certificare: UTCB este o instituţie de învăţământ superior acreditată ARACIS (în conformitate cu prevederile HG 742/2018 doar acestea pot organiza cursurile de formare continuă a specialiştilor atestaţi).

UTCB va emite certificate de absolvire, menţionând titlul cursului şi numărul de ore de formare profesională.

Pentru validarea unui curs (eliberarea certificatului de absolvire) este necesară prezenţă 100% la cursuri şi workshop-uri şi promovarea testelor de la finalul fiecărui curs.

Preţ : Preţul unei unităţi de învăţare (ore) este 75 lei, iar membrii individuali si angajații membrilor colectivi ai SRGF beneficiază de 15% reducere (prin aplicarea voucherului de discount SRGF15 la finalizarea comenzii).